Skip to main content

Χαλκιδική: Μαζεύουν χρήματα για τη συνέχιση των ερευνών για τον Μάρτιν- Πρωτοστατεί ο Ιβάν

Σε ανάρτησή του παραθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς για δωρεές χρημάτων που όπως λέει θα ελαφρύνουν το βάρος της οικογένειας του αγνοούμενου Μάρτιν

Έκκληση για οικονομική στήριξη ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες εντοπισμού του 31χρονου Μάρτιν, που συνεχίζει να αγνοείται όταν το περασμένο Σάββατο μαζί με δύο φίλους του παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, απευθύνει ο διασωθείς και φίλος του Ιβάν.

Ο Ιβάν, που σώθηκε σαν από θαύμα, καλεί πολίτες από τη Βόρεια Μακεδονία και από άλλες χώρες να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια του αγνοούμενου ώστε να βρεθεί ο νεαρός, όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Σε ανάρτησή του παραθέτει αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, τόσο για όσους θέλουν να βοηθήσουν από τη γειτονική χώρα όσο και για αυτούς από το εξωτερικό, για δωρεές χρημάτων που όπως λέει θα ελαφρύνουν το βάρος της οικογένειας του αγνοούμενου Μάρτιν.

Την ανάρτηση του Ιβάν κοινοποίησε και ο αδερφός του Μάρτιν, Γκόραν.

Η ανάρτησή του:

Αγαπητοί,

Είμαι το δεύτερο άτομο που βρέθηκε ανάμεσα στους τρεις που χαθήκαμε στη θάλασσα στη Χαλκιδική. Εκ μέρους της οικογένειας του Μάρτιν που αγνοείται, ανοίξαμε για τον σκοπό αυτόν λογαριασμό δωρεών ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα. Εάν έχετε τη δυνατότητα, θα ήθελα να σας ζητήσω με εκτίμηση της δωρεά σας ώστε να ολοκληρώσουμε την αναζήτηση όσο το δυνατόν ταχύτερα και να ελαφρύνουμε το βάρος της οικογένειάς του. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Για δωρεές από τη Βόρεια Μακεδονία:

200003989311717
Stopanska Banka AD Skopje
Purpose of remittance: Donation for Martin
Payment code: 562
Name: Ivan Gjorgievski
Address: Ul.Todor ALeksandrov  br.4a
1000, Skopje

Για δωρεές από το εξωτερικό:

IBAN: MK07200003989312202
SWIFT CODE : STOBMK2X
Stopanska Banka AD Skopje