Skip to main content

Χαλκιδική: Συνεχίζονται και αύριο οι έρευνες για τον 31χρονο Μάρτιν

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ανακοίνωσε όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ότι οι έρευνες συνεχίζονται για έκτη μέρα.

Τη συνέχιση των ερευνών στη Χαλκιδική και αύριο, έκτη συνεχόμενη μέρα, για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν Γιοβανόφσκι ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο 31χρονος που αγνοείται από το Σάββατο όταν και παρασύρθηκε από ρεύματα στο Ποσείδι Χαλκιδικής δεν έχει εντοπιστεί παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, στις έρευνες θα συμμετάσχουν πολλά σκάφη της Ελληνικής Ακτοφυλακής, ένα ελικόπτερο, καθώς και ένα όχημα ξηράς και ντόπιοι εθελοντές από τον τοπικό πληθυσμό.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι οι διπλωματικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα «παραμένουν σε εντατική επαφή με τους αρμόδιους φορείς της Ελλάδας και την οικογένεια του αγνοούμενου και κάθε πληροφορία θα διαβιβαστεί έγκαιρα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έκκληση για οικονομική βοήθεια έκανε απόψε ο φίλος του Μάρτιν, Ιβάν, που διασώθηκε μετά από 19 ώρες στο νερό, αφού άνοιξε λογαριασμό για δωρεές για να υποστηρίξει την αναζήτηση του 31χρονου.