Skip to main content

Χαλκιδική: Πώς το ζευγάρι ανακάλυψε την κάμερα στο δωμάτιο-Υπάλληλος του ιδιοκτήτη η νεαρή

Ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση με την κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή της Αφύτου, στη Χαλκιδική, που αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία ενός νεαρού ζευγαριού στην Αστυνομία.

Διαβάστε - Χαλκιδική: Ζευγάρι εντόπισε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο καταλύματος στην Άφυτο όπου διέμενε

Η 25χρονη που έκανε την καταγγελία ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που επίσης κατείχε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση.

Όμως η στιγμή που σόκαρε το ζευγάρι ήταν όταν ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.

Μόλις επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, το οποίο και χειρίζεται ακόμα την υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στη Voria.gr πως γίνεται λόγος για ακόμα δέκα ζευγάρια που φέρονται να έχουν πέσει θύματα τέτοιων καταγραφών στο ίδιο κατάλυμα. Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανάλυση του υλικού από την ΕΛΑΣ για να εξακριβωθεί αν όντως απεικονίζει και άλλα ζευγάρια που είχαν καταλύσει εκεί τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

«Έβαλα την κάμερα για να μη με κλέβουν»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Όταν κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό-κάμερα για να ελέγχει τον χώρο ώστε να μην κλαπεί κάτι.