Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
x

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΛΕΪ ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΥΣΑ

Αυτοψία στη μεταλλική γέφυρα της Ελεούσας από την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τους αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων και Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτοψία στη μεταλλική γέφυρα τύπου Μπέλεϊ της Ελεούσας πραγματοποίησαν το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ζήσης Βαϊνάς προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης που εκτελούνται στη γέφυρα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόντες στην αυτοψία ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μενέλαος Κορδονούρης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Αγγελίδης και ο πρόεδρος της κοινότητας Ελεούσας, Αθανάσιος Κεραμάρης.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, η ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται έως και το τέλος Αυγούστου με τους υπευθύνους να ζητούν την κατανόηση των κατοίκων της Ελεούσας αλλά και όλων των διερχομένων οδηγών για το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι να δοθεί και πάλι η γέφυρα σε κυκλοφορία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ