Skip to main content

Χανιά: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μετά από καβγά (vid)

Όταν ο 51χρονος σύζυγος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, κατήγγειλε το περιστατικό, για το οποίο ούτως ή άλλως ασκήθηκε δίωξη αυτεπάγγελτα.

Στο φως έρχεται ένα ακόμα περιστατικό βίας, που αυτή τη φορά συνέβη στα Χανιά. Ειδικότερα, ζευγάρι Ιρλανδών που διαμένουν μόνιμα στα Χανιά (η σύζυγος έχει και ελληνική υπηκοότητα) διαπληκτίστηκε έντονα το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου, μετά από διαπληκτισμό, η σύζυγος επιτέθηκε στον σύζυγο με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον δεξί ώμο.

Όταν ο 51χρονος σύζυγος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, κατήγγειλε το περιστατικό, για το οποίο ούτως ή άλλως ασκείται δίωξη, αυτεπάγγελτα, αφού πρόκειται για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Είναι πιθανόν, λόγω του γεγονότος πως η επίθεση έγινε με μαχαίρι, η κατηγορία να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Σημειώνεται πως η 53χρονη γυναίκα συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το zarpanews, το τριμελές πλημμελειοδικείο Χανίων επέβαλλε δύο χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση στην 51χρονη που όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή.