Skip to main content

ΧΑΝΘ: Ολοκληρώνεται η θερινή περίοδος για τις κατασκηνώσεις

Σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των προγραμμάτων εφαρμόστηκαν σχολαστικά όλα τα μέτρα και οι οδηγίες που ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ολοκληρώνεται, τις επόμενες μέρες, η θερινή περίοδος για τις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία ολοκληρώνεται η θερινή περίοδος για τη Χ.Α.Ν.Θ. που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου με τις κατασκηνώσεις, τα ημερήσια και τα αθλητικά προγράμματα απασχόλησης.

Επτά κατασκηνωτικά προγράμματα σε Πήλιο, Χαλκιδική, Νυμφαίο, Πίνδο και Σποράδες, ενώ η περίοδος θα κλείσει με την Αθλητική Κατασκήνωση που ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει 6 ημέρες στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής.

Έξι αθλητικά summer camps και 2 ημερήσια προγράμματα επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας φιλοξενήθηκαν στην κεντρική Χ.Α.Ν.Θ. και στα παραρτήματα σε Καλαμαριά και Ασβεστοχώρι.

Σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των προγραμμάτων εφαρμόστηκαν σχολαστικά όλα τα μέτρα και οι οδηγίες που ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και οι συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι στη Χ.Α.Ν.Θ. περισσότερα από 2500 παιδιά συνέχισαν απρόσκοπτα τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες και έσπασαν τον κύκλο της αδράνειας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά σας να λειτουργήσουμε με ασφάλεια.
Από 1η Σεπτεμβρίου είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όλα τα τμήματά μας και τις δράσεις μας εφαρμόζοντας και πάλι με αυστηρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Συνεχίζουμε με Ασφάλεια στη Χ.Α.Ν.Θ. στο  Κέντρο της πόλης, στην Καλαμαριά και το Ασβεστοχώρι".