Skip to main content

Χάντμπολ: Απίστευτες κατηγορίες των Τούρκων κατά του ΠΑΟΚ! (φωτο)

Τουρκικό ΜΜΕ μιλά για σκάνδαλο σε αγώνα της γυναικείας ομάδας του «Δικεφάλου» με την Μουράτπασα με αφορμή απαγόρευση ανάρτησης της τουρκικής σημαίας.

Μία ιστορία που δεν έχει προηγούμενο φιλοξενείται σε τουρκικό ΜΜΕ που μιλάει για σκάνδαλο στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «fotospor.com», κάνει αναφορά στους αγώνες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ με την Μουράτπασα Μπελεντίγιεσπορ. Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως στο δεύτερο παιχνίδι δεν επετράπη να αναρτηθεί στο γήπεδο του αγώνα η τουρκική σημαία αν και η ελληνική ήταν στο ταβάνι.

Επίσης, το δημοσίευμα κάνει λόγο για Ελληνες οπαδούς που έφτυσαν τις Τουρκάλες αθλήτριες και στη συνέχεια έριξαν λάδι στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας στην αρχή του δεύτερου αγώνα συνειδητοποίησε πως δεν υπάρχει στο ταβάνι του γηπέδου η τουρκική σημαία και ζήτησε να ανέβει αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του τουρκικού δημοσιεύματος, αυτό δεν έγινε δεκτό από τους Ελληνες αξιωματούχους.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, πρέπει να υπάρχουν και οι δύο σημαίες στο γήπεδο. Ο παρατηρητής του αγώνα τόνισε πως θα αναφέρει τι συνέβη ενώ από την πλευρά της η τουρκική ομάδα προέβη σε καταγγελία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο παιχνίδι η παρουσία της αστυνομίας αυξήθηκε μετά από αίτημα της Μουρατπασά Μπελεντίγιεσπορ, όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα.

Τέλος, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει πως στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή στη Βέροια, 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, τους οποίους χαρακτηρίζει χούλιγκαν, απειλούσαν τις αθλήτριες φραστικά και δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας.

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε έχοντας κερδίσει με 32-25 στο πρώτο παιχνίδι και 24-24 στο δεύτερο.

Πηγή: Metrosport