Skip to main content

Χαρίσειο γηροκομείο: Άλλος ένας θάνατος ηλικιωμένου που είχε νοσήσει με Covid

Κατέληξε γηροκομούμενος ο οποίος είχε προσβληθεί το προηγούμενο διάστημα από covid-19 και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Άλλος ένας θάνατος ηλικιωμένου, ο οποίος φιλοξενούνταν στο Χαρίσειο γηροκομείο σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, σήμερα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν γηροκομούμενο ο οποίος είχε προσβληθεί το προηγούμενο διάστημα από covid-19 και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μετά τη νοσηλεία του ο άτυχος ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης όπου παρέμενε έως σήμερα που έχασε τελικά τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία τεστ ανίχνευσης covid-19 στα οποία είχε υποβληθεί ο ηλικιωμένος ήταν αρνητικά.

Με τη νέα σημερινή απώλεια, ο συνολικός αριθμός των ηλικιωμένων του Χαρίσειου γηροκομείου, οι οποίοι έχασαν τελικά τη ζωή τους, ανήλθε στους τέσσερις. Είχε προηγηθεί ο θάνατος μίας ηλικιωμένης στις 18 Μαρτίου, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ άλλες δύο απεβίωσαν πριν από μερικές ημέρες. Η μία εξ αυτών εντός του γηροκομείου και η δεύτερη στο κέντρο αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα έως τώρα γνωστά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των γηροκομούμενων στο Χαρίσειο οι οποίοι είχαν προσβληθεί από covid-19 ανήλθε στους είκοσι. Εξ' αυτών, περισσότεροι από τους μισούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία της πόλης, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν σε ειδική πτέρυγα covid εντός του γηροκομείου.