Skip to main content

Χατζηγιάννης και Ασλανίδου έρχονται για συναυλίες με δωρεάν είσοδο στον δήμο Ωραιοκάστρου

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μελίνα Ασλανίδου, Ορφέας Περίδης και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες έρχονται για συναυλίες στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες επανέρχεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του δήμου Ωραιοκάστρου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στη μουσική σκηνή γνωστούς καλλιτέχνες σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο.

Η αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» ανοίγει στις 28 Ιουνίου με μια συναυλία στο Ωραιόκαστρο. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο  αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων, θα εμφανιστεί με τη Μελίνα Μακρή στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, για να ξεσηκώσουν το κοινό με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Ακολουθούν  καλλιτεχνικές βραδιές στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας με τον Δημήτρη Μπάση, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, τον Ορφέα Περίδη, τη Μελίνα Ασλανίδου, τους Πόντιους καλλιτέχνες Παναγιώτη Ασλανίδη, Κώστα Καλούση, Χρήστο Ασλανίδη, Γιώργο Αμανατίδη, με τα «Χάλκινα» (Balkan), καθώς επίσης και με θεατρική παράσταση για παιδιά.

«Διοργανώνουμε για τρίτη χρονιά το ''Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022'', που πλέον καθιερώνεται στον τόπο μας ως πολιτιστικός θεσμός. Και φέτος πραγματοποιούμε πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με καταξιωμένους καλλιτέχνες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου μας. Οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υπέροχες καλλιτεχνικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Το ''Πολιτιστικό Καλοκαίρι'' δίνει δυναμικό παρών και το φετινό καλοκαίρι στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας με πρωταγωνιστές αγαπημένους καλλιτέχνες. Διοργανώνουμε συναυλίες στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, ενώ έχουμε φροντίσει να διασκεδάσουν και οι μικρότεροι σε ηλικία δημότες μας, καθώς θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση για παιδιά», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο. Μαζί του στη σκηνή η Μελίνα Μακρή.

Ώρα: 21.00

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Ποντιακό γλέντι στην πλατεία της Κοινότητας Μεσαίου με τους καλλιτέχνες Παναγιώτη Ασλανίδη, Κώστα Καλούση, Χρήστο Ασλανίδη και Γιώργο Αμανατίδη.

Ώρα: 21.00

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022

Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στο προαύλιο του παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο. Μαζί του στη σκηνή ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.
Ώρα: 21.00

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022

Συναυλία με τον Ορφέα Περίδη στο Δημοτικό Σχολείο Λητής.
Ώρα: 21.00

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Θεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μέμο Μπεγνή στο Θέατρο Τσούκες στον Δρυμό.
Ώρα: 21.00

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Συναυλία με τα Χάλκινα (Balkan) στο Δημοτικό Σχολείο στον Πεντάλοφο.
Ώρα: 21.00

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022

Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στο Θέατρο Τσούκες στο Δρυμό
Ώρα: 21.00.