Skip to main content

Χατζόγλου: Να κινηθεί σε ευρωπαϊκά επίπεδα ο Ηρακλής

«Θα ασχοληθούμε με το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Θέλουμε ανθρώπους με γνώσεις», δήλωσε το μέλος του «κυανόλευκου» ΔΣ

Για τις οργανωτικές κινήσεις που γίνονται στην ΠΑΕ Ηρακλής μετά την έλευση του νέου μεγαλομετόχου, Τομ Παπαδόπουλου μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Σάκης Χατζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το μέλος του «κυανόλευκου» ΔΣ:

Για τις εξελίξεις στον Ηρακλή και τις κινήσεις του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας: «Θα ασχοληθούμε με το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Θέλουμε ανθρώπους με γνώσεις. Κάνουμε επαφές και ραντεβού κάθε μέρα. Σκοπός του είναι να ανεβάσει τον Ηρακλή επίπεδο. Θέλουμε να πλησιάσουμε ευρωπαϊκούς συλλόγους σε αυτά τα θέματα».

Τη μετεγγραφική ενίσχυση τον Δεκέμβρη: «Δεν το σκεφτόμαστε αυτό για την ώρα. Πρώτο μας μέλημα είναι πότε και πως θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Περιμένουμε και τα τηλεοπτικά έσοδα. Μας ανησυχεί ότι έρχεται κάποιος να επενδύσει σε μια χώρα που δεν υλοποιούνται οι υποσχέσεις. Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν έχει ανάγκη τα χρήματα, θέλει οι υποσχέσεις να υλοποιούνται αλλιώς μπορεί να φύγει».

Για τις ακαδημίες της ομάδας του Ηρακλή: «Υπάρχουν εξελίξεις θα υπάρχουν και ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου θέλουμε όλα να έχουν μπει σε σειρά. Το νούμερο ένα σε μία ομάδα είναι ο κόσμος της και μετά η οργάνωσή της».