Skip to main content

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη ίντερνετ καφέ με πελάτες χωρίς πιστοποιητικά

το κατάστημα εξυπηρετούσε δύο πελάτες χωρίς πιστοποιητικά και εκτός της σύλληψης επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην επιχείρηση

Στη σύλληψη ενός 61χρονου ιδιοκτήτη ίντερνετ καφέ στις Σέρρες προχώρησαν αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως διαπιστώθηκε το κατάστημα εξυπηρετούσε δύο πελάτες χωρίς πιστοποιητικά και εκτός της σύλληψης επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στην επιχείρηση, 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας και τα προβλεπόμενα πρόστιμα στους δύο πελάτες.

Ακόμα στην Κεντρική Μακεδονία, εκτός της Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων. Επιπλέον, 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτες οχημάτων.

Τέλοις σε κατάστημα στο Κιλκίς βεβαιώθηκε μία παράβαση σε κατάστημα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων και  δύο παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

φωτογραφία αρχείου