Skip to main content

Χειροπέδες σε πέντε άτομα για παρεμπόριο λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν 5 άτομα στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για παρεμπόριο λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.  

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν χθες στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Σταυρούπολης, τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 28, 19 και 22 ετών.

Συνολικά κατείχαν 525 πακέτα τσιγάρα και 12  συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την εδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν, στο κέντρο της πόλης, 19χρονο Πακιστανό, διότι είχε 34 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 11 συσκευασίες καπνού. Επιπλέον, από την κατοχή του 19χρονου κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 114 ευρώ.

Τέλος, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο κέντρο της πόλης, ένας 20χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατείχε 110 πακέτα τσιγάρα και 5 συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.