Skip to main content

Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης

Μπαράζ διακοπών ρεύματος σήμερα σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για τις περιοχές και τις ώρες διακοπής

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα έχουν σήμερα καταναλωτές σε περιοχές τεσσάρων δήμων της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα από τις 8:00 έως τις 11:00 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ελάτης, Δημοκρατίας, Τρίτση. Γοργία, Φιλύρων, Ελευθερίας, Λευκής, Αγ. Κωνσταντίνου και Καλλιπάτειρας.

Ακόμα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8:00 έως τις 11:30 καταναλωτές στην Πολίχνη που βρίσκονται στην περιοχή του τέρματος των λεωφορείων επί της Αγν. Στρατιώτου στον κυκλικό κόμβο.

Από τις 8:00 μέχρι τις 14:30 δεν θα έχουν ρεύμα στον δήμο Χαλκηδόνος στην περιοχή νότια των Κουφαλίων οι Σπυρόγλου, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και Lidl και τα αρδευτικά Τσούκιδη, Δραγούμη.

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 10:30 έως της 14:00 στο Ασβεστοχώρι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και περιλαμβάνει τις οδούς Ρόδων, Μεγ. Αλεξάνδρου, Εθνικής Αντιστάσεως και την περιοχή κοντά στην Σοκολατοποιία (δρόμο προς Φιλίππειον).

Στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου θα μείνουν χωρίς ρεύμα από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 οι καταναλωτές στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ευρυπίδου, Σόλωνος, Φειδίου, Αριστοφάνους, Λυκαβηττού, Α' και Γ' πάροδος Λυκαβηττού, Πάροδος Λυκούργου και ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ.

Τέλος, από τις 11:30 έως τις 15:00 θα σημειωθεί διακοπή στην είσοδο του Ασβεστοχωρίου στην περιοχή του νηπιαγωγείου Θεία Λένα και τις οδούς 28ης Οκτωβρίου, Δ. Χορν. Καρ. Κουν., Ελ. Λαμπέτη κτλ.