Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης και Παύλου Μελά για ορισμένες ώρες μέσα στην ημέρα.

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές τριών δήμων θα σημειωθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη είτε για συντήρηση είτε για κατασκευή του δικτύου. 

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 08:00 μέχρι τις 10:30 καταναλωτές σε περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Η διακοπή αφορά την κοινότητα Ασβεστοχωρίου και συγκεκριμένα τους καταναλωτές που βρίσκονται στην είσοδο του χωριού (από Ρετζικι προς Ασβεστοχώρι) ως και την πλατεία και τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου όπως επίσης και τους καταναλωτές που βρίσκονται επι του δασικού δρόμου προς το Φιλυρο (χριστιανική ΕΛΠΙΣ, Παιδικό Χωριό SOS, στρατόπεδο κλπ).

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 και σε περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης. Η διακοπή αφορά στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Τσορλίνη, Βίτσι, Αγίων Πάντων, πες. πυροσβεστών (από Γιαννιτσών έως Μοναστηρίου), Χαλκίδος, Κωλλέτη (Γιαννιτσών με Μοναστηρίου).

Τέλος, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί για μία ώρα σε περιοχή της Πολίχνης. Η διακοπή θα γίνει εντός του διαστήματος από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 επί της οδού Αιγαίου από το ύψος της οδού Θερμαϊκού έως της οδού Άρη Βελουχιώτη στη Νικόπολη Πολίχνης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ