Skip to main content

Χρηματοδότηση 257.000 ευρώ του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου από την ΠΑΜΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης χρηματοδοτεί το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την κάλυψη αναγκών με το ποσό των 257.000 ευρώ

Με το ποσό των 257.000 ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, για την κάλυψη αναγκών σε ιατροτεχνολογικό, πληροφοριακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Ειδικότερα, με απόφαση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, εγκρίθηκε το σχετικό αίτημα του διοικητή του νοσοκομείου, Χρήστου Καπετανίδη για την κάλυψη αναγκών στα χειρουργεία, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, στη στεφανιαία μονάδα, στη μονάδα τεχνητού νεφρού, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στους θαλάμους Covid-19, στο εμβολιαστικό κέντρο, στο πνευμονολογικό ιατρείο, στο μικροβιολογικό εργαστήριο, την ιατρική, νοσηλευτική και διοικητική υπηρεσία, στο φαρμακείο κ.α.

Σημειώνεται ότι επ' αφορμή της έγκρισης χρηματοδότησης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τα ζητήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.