Κυριακή 22 Μαΐου 2022
x

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΧΙ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧΟΥ

Με απόφαση του ίδιου δικαστηρίου αποφυλακίζεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος είχε συλληφθεί το περασμένο καλοκαίρι

Αρνητική κατά πλειοψηφία ήταν η απόφαση των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών στις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νικος Μίχος.

Οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο τους επέβαλε ποινή κάθειρξης  7 και 6 ετών αντίστοιχα. Σήμερα, είναι κρατούμενοι στις φυλακές του Δομοκού.

Αίτηση αποφυλάκισης είχε καταθέσει και ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, η συζήτηση της οποίας αναβλήθηκε, προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο Δικαστήριο ο πατέρας του.

Αποφυλακίζεται ο Μιχάλης Αρβανίτης

Με απόφαση του ίδιου δικαστηρίου αποφυλακίζεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος είχε συλληφθεί το Καλοκαίρι του 2021, καθώς δεν είχε πληρώσει την εγγύηση των 20 χιλιάδων ευρώ που του είχε επιβληθεί με απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, δεν είχε οδηγηθεί στη φυλακή. Σε βάρος του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του μία φορά τον μήνα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ