Skip to main content

Χρυσή ισοπαλία για ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ-Ένα βήμα πριν το Champions League

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη ο Δικέφαλος του Βορρά στάθηκε όρθιος παίρνοντας υπερπολύτιμο βαθμό.

Σε ένα ματς που έπεσαν κορμιά για τη νίκη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ΟΑΚΑ με τον Δικέφαλο του Βορρά να αποκτά πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ενώ το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει λόγω προβλήματος ενδοσυνεννόησης των διαιτητών, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά και ο Μάνταλος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 13’ με σουτ ωστόσο ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στο 31’ με τον Άκπομ, γκολ που όμως ακύρωσε σωστά ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ με δύο εξαιρετικά σουτ των Τζόλη και Μαουρίσιο σε 54’ και 55΄αντίστοιχα.

Στο 76’ ο Καρέρα αποφάσισε να ρισκάρει περνώντας τον Αραούχο στη θέση του Σιμόες, κάνοντας την Ένωση άκρως επιθετική ώστε να ψάξει τη νίκη.

Η ΑΕΚ πίεσε και στο 84’ ο Αργεντίνος λίγο έλειψε να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο η Πασχαλάκης  βγήκε έγκαιρα και ανάγκασε τον φορ της ΑΕΚ να στείλει την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να κλέψει τη νίκη στο 86’, όταν ο Λημνιός είδε τον Στοχ μέσα στην περιοχή, του έδωσε τη μπάλα και ο επιθετικός του Δικεφάλου  έκανε ένα σουτ με τη μία το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα.

Η ΑΕΚ στη συνέχεια πίεσε και ο Βέρντε στο 91’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πήγε να ανοίξει το σκορ ωστόσο ο εκπληκτικός απόψε Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας τη λευκή ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ.

Με το αποψινό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ αρκείται σε έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη για να πάρει αυτός τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της νέας περιόδου.