Skip to main content

Χρόνια Πολλά! Η Voria.gr σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Τα φετινά Χριστούγεννα να σημάνουν τη γέννηση στις καρδιές όλων των ανθρώπων της ελπίδας και της αγάπης και να φέρουν την ειρήνη στον κόσμο

Χρόνια Πολλά! Η δημοσιογραφική ομάδα της Voria.gr σάς εύχεται Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ειρήνη για όλον τον κόσμο.

Ευχόμαστε οι εφετινές γιορτές να μας βρουν όλους στο πλάι ανθρώπων που αγαπάμε και μας αγαπούν. Εκτός, όμως, από την αγαπητή παρέα και το καλό παραδοσιακό φαγητό, ας μη λησμονούμε όσους περνούν μόνοι αυτές τις Άγιες Ημέρες και δίνουν τη δική τους, άνιση μάχη για την επιβίωση.

Η Γέννηση του Χριστού ας μεταφραστεί στις ψυχές μας ως η Γέννηση της Ελπίδας, το Άστρο ας λάμψει στην καρδιά μας για να φωτίσει την πορεία μας στο εξής και το σπιτικό μας ας μετουσιωθεί στη Φάτνη όπου θα φωλιάσει και θα γεννηθεί η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά στον αγώνα μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για Καλές και Ευτυχισμένες Γιορτές.