Skip to main content

Δ. Χαλκηδόνος: Δωρεάν rapid test στον Άγιο Αθανάσιο την Παρασκευή

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους από τις 9.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι στον Άγιο Αθανάσιο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χαλκηδόνος.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους από τις 9.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι στον Άγιο Αθανάσιο (Κοινοτικό Κατάστημα).

Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19».
Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Οι εμβολιασμένοι εξετάζονται δωρεάν και ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία εκδίδουν τη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Συνεπώς, μπορεί και μη εμβολιασμένος να εξετάζεται δωρεάν στις κινητές μονάδες αλλά ΔΕΝ θα μπορεί να εκδίδει τη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος.