Skip to main content

Δ. Χαλκηδόνος:Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια σε πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος είπε πως «όλοι μας πρέπει να δείξουμε ενότητα και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχασαν τις περιουσίες τους».

Παραδόθηκε σήμερα η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε ο δήμος Χαλκηδόνος για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στη Βόρεια Εύβοια.

Η αποστολή του δήμου Χαλκηδόνος αναχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και νωρίς το μεσημέρι εκπρόσωποι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας παρέλαβαν τα εκατοντάδες κιβώτια με τρόφιμα, εμδιαλωμένα νερά, είδη ατομικής υγιεινής, ζωοτροφές κα.

Στο κάλεσμα που απηύθυνε η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκαν θετικά δεκάδες συνδημότες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι κ.α. οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στη συγκέντρωση των αγαθών, με στόχο να ανακουφιστούν οι πληγέντες κάτοικοι της περιοχής.

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση παραδίδουμε σήμερα μεγάλη ποσότητα τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους πολίτες στη Βόρεια Εύβοια», τόνισε ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος «όλοι μας αυτή την ώρα πρέπει να δείξουμε ενότητα και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχασαν τις περιουσίες τους».

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή τονίζοντας ότι δε θα είχε υλοποιηθεί χωρίς τη συμμετοχή και το συντονισμό εθελοντών, ιδιωτών, επιχειρήσεων, εργαζομένων και μεταφορέων που έσπευσαν να βοηθήσουν από όλες τις ενότητες του Δήμου. «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους που με κάθε τρόπο θέλησαν να δηλώσουν τη στήριξή τους στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Στέλνουμε το δικό μας μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντες συνανθρώπους μας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Μενέλαος Κορδονούρης. «Eυχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου μας οι οποίοι εθελοντικά βοήθησαν στη μεταφορά της», είπε ο κ. Κορδονούρης  

Η Δημοτική Αρχή θέλησε να ευχαριστήσει την εταιρεία μεταφορών «Makios Logistics», η οποία ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν την ανθρωπιστική βοήθεια στη Λίμνη Ευβοίας.