Skip to main content

Υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Μίλτος Τασούλης (φωτο)

Απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν στην προσπάθεια διεκδίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου - “Θεμέλιο στο Μέλλον” η παράταξη

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ανακοίνωσε ο Μίλτος Τασούλης. Ανακοινώνοντας το όνομα της δημοτικής του παράταξης “Θεμέλιο στο Μέλλον” ο κ. Τασούλης τόνισε ότι «με αισιοδοξία και ελπίδα, κόντρα στην στασιμότητα, την αδράνεια και τη μιζέρια, βάζουμε από σήμερα τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για το Ελευθέριο Κορδελιό και τον Εύοσμο».

Όπως σημείωσε ο κ.Τασούλης πρόκειται για μια προσπάθεια που βασίζεται στους πολίτες, που προέρχεται από τους πολίτες, που γεννήθηκε για τους πολίτες και που θα πορευτεί με τους πολίτες.

Απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν στην προσπάθεια, να συνδιαμορφώσουν μαζί μας μια ισχυρή αυτοδιοικητική πρόταση, να διεκδικήσουμε μαζί μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους, να γίνουν το “Θεμέλιο στο Μέλλον”.

«Με μια γιορτή κάναμε το πρώτο μας βήμα στον ωραίο αγώνα που έχουμε μπροστά μας μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο. Μια γιορτή θα είναι για εμάς οι εκλογές. Και με την εμπιστοσύνη σας με μια γιορτή θα ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στις 8 Οκτωβρίου του 2023. Με μια γιορτή, την γιορτή της δημοκρατίας , σε ένα χρόνο ακριβώς, στις εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 θα βάλουμε το “Θεμέλιο στο Μέλλον”.