Skip to main content

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Με τη νέα διευθύντρια του ΚΥΑΤ συναντήθηκε ο δήμαρχος

Η εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο γνωριμίας και ανάπτυξης αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, όπως επισημαίνεται.

Τη νέα διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου (ΚΥΑΤ) Ευόσμου, Ρένα Οικονομίδου, υποδέχτηκε στο δημαρχιακό Μέγαρο Κορδελιού – Ευόσμου, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο γνωριμίας και ανάπτυξης αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν θέματα υγείας, που άπτονται του δήμου, γενικότερα, με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των Δημοτών, αλλά και τα επιδημιολογικά δεδομένα του περασμένου Μαΐου, όταν παρατηρήθηκε μία κορύφωση των κρουσμάτων, τα οποία έκτοτε βαίνουν πτωτικά, αλλά και ειδικότερα θέματα συνεργασίας του Δήμου με το Κέντρο Υγείας. Ειδική μνεία έγινε και στον εμβολιασμό, αφού ο Δήμος διαθέτει εννέα εμβολιαστικά κέντρα, εκ των οποίων τα τέσσερα στεγάζονται στο ΚΥΑΤ και τα πέντε σε Τοπικές Μονάδες Υγείας.

Τη διευθύντρια τη συνόδευε η γιατρός του ΚΥΑΤ, Ελπίδα Ευθυμιάδου, ενώ παρόντες ήταν ο  αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος, Κώστας Σωτηράκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας -ΚΕΠ, Φωτεινή Πεσματζόγλου – Δεβετζή

Η κυρία Οικονομίδου τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή να έχει τη διεύθυνση του ΚΥΑΤ ενός τόσο πολυπληθούς δήμου, με τον δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδιαλιανό να σημειώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της για να διευκολύνει τη έργο της, τονίζοντας πως: «Ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας που υπήρξε ανέκαθεν με τη διεύθυνση του ΚΥΑΤ, στο οποίο βούλησή μας είναι να προσφέρουμε ό,τι μας ζητηθεί προς όφελος των Δημοτών».