Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

Δ. ΛΑΓΚΑΔΑ: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ

Η δράση αποτελεί μέρος της πολυεπίπεδης συνεργασίας του δήμου Λαγκαδά και της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έργο καθαρισμού παράνομων χωματερών στα εδαφικά όρια του δήμου Λαγκαδά με μέριμνα του δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη και με τη συνεργασία της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και της αντιπεριφειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου

Στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον καθαρισμό του πρώην στρατοπέδου Μπαρέτη βρέθηκαν ο δήμαρχος Λαγκαδά, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θες/νίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο προϊστάμενος Πολιτικής προστασίας κ. Μπάμπης Στεργιάδης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας & ανακύκλωσης Αϊβαζίδης Μπάμπης, ο αντιδήμαρχος  πρασίνου κ. Τσαγκαλίδης Λευτέρης.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της πολυεπίπεδης συνεργασίας του δήμου Λαγκαδά και της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη. Κατά τη συνάντηση τονίστηκε η ανάγκη ευαισθητοποίησης των πολιτών,  προκειμένου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ