Skip to main content

Δ. Νεάπολης Συκεών: Προμήθεια 900 τόνων αλατιού ενόψει χειμώνα

Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος καλής λειτουργίας και ετοιμότητας όλων των εκχιονιστικών οχημάτων του δήμου ενώ «ετοιμοπόλεμα» είναι και τα βυτιοφόρα.

Στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν έντονων καιρικών φαινομένων, που ενδέχεται να προκύψουν με την έλευση του επερχόμενου χειμώνα, επικεντρώνεται η προσοχή της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, προκειμένου να υπάρξει άμεση απάντηση σε οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ήδη ο τομέας Πολιτικής Προστασίας έχει εξασφαλίσει την προμήθεια 900 τόνων αλατιού, ενώ εργαζόμενοι από διάφορες δημοτικές Υπηρεσίες έχουν ήδη συσκευάσει 2.000 σακούλες με αλάτι που σύντομα θα διαμοιρασθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης, δημοτικά κτίρια ,σχολεία και εκκλησίες.

Ταυτόχρονα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος καλής λειτουργίας και ετοιμότητας όλων των εκχιονιστικών οχημάτων του δήμου ενώ «ετοιμοπόλεμα» είναι και τα βυτιοφόρα που έχουν μισθωθεί για τον σκοπό αυτό.

Να σημειωθεί ότι με τα παραπάνω μέτρα υλοποιούνται οι αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την πρόσφατη σύσκεψη του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών με τους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας Τάσου Τσακιρίδη και Καθαριότητας-Διαχείρισης Απορριμμάτων Αντώνη Σαουλίδη.