Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

Δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΚΔΑΠ

Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη, 03 Αυγούστου - Αναλυτικά οδηγίες συμπλήρωησης της αίτησης και τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν εισαγωγή στον παιδικό σταθμό και στα ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. για το σχολικό έτος 2021-2022, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.)
                           
Πληροφορίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων παρέχονται στο γραφείο της διοίκησης της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Λόρδου Βύρωνα & Θεσσαλονίκης/Δημοτικό Κολυμβητήριο), τηλ. 2310697755, 2310809323.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι, όπως επίσης υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α.. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (https://www.eetaa.gr/).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν:

Το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ ΚΑΙ των δύο γονέων, το ΑΜΚΑ των παιδιών, καθώς επίσης και τους κωδικούς εισόδου στο TAXISNET.

Οι δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας νηπίων και παιδιών στον δήμο Ωραιοκάστρου είναι:

-1) Παιδικός Σταθμός- Λητής ΚΩΔΙΚΟΣ- 379
-2) ΚΔΑΠ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - Α΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-282
-3) ΚΔΑΠ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - Β΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-62522
-4) ΚΔΑΠ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ- Α΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-358
-5) ΚΔΑΠ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ- Β΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-21263
-6) ΚΔΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Α΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-51869
-7) ΚΔΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Β΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-62547.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ