Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα συμβουλευτικής ενηλίκων και γονέων-εφήβων

Οι συνεδρίες γίνονται από στελέχη του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, με διευθύντρια σπουδών την Κική Λέντζιου.

Πρόγραμμα δια ζώσης συνεδριών συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων και συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων και εφήβων διοργανώνει η δημοτική αρχή του Ωραιοκάστρου.

Οι δημότες της περιοχής που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις συνεδρίες, οι οποίες γίνονται κάθε εβδομάδα από εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6974750733 και 2313304090 (καθημερινά από τις 08:00 ως τις 15:00), για να κλείσουν ραντεβού.

Οι συνεδρίες γίνονται από στελέχη του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής (ΚΕΨΥΣΥ), με διευθύντρια σπουδών την Κική Λέντζιου, και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Σύμφωνα με τον δήμο Ωραιοκάστρου, το Κέντρο είναι δια Βίου Μάθησης 1 πιστοποιημένο από τον αρμόδιο φορέα του υπουργείου Παιδείας υπό την διεύθυνση της.

Ιδρύθηκε το 2006 με την επωνυμία Ακαδημία Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής. Μετονομάσθηκε σε Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής το 2011 προς συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς του υπουργείου Παιδείας. Το ΚΕΨΥΣΥ προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης, τα οποία απευθύνονται σε πτυχιούχους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές.

Το ΚΕΨΥΣΥ είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Βρετανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας και του General Hypnotherapy Standards Council (GHSC).