Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Το τουρνουά θα γίνει στα γήπεδα μπάσκετ της οδού Ολύμπου στο δημοτικό πάρκο Μπακογιάννη στον νόμο 751 Πανοράματος αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 με δωρεάν συμμετοχή μαζί με την Right Cross Athletics διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων και της ανάδειξης του Αθλητικού Ιδεώδους στα γήπεδα μπάσκετ της οδού Ολύμπου στο δημοτικό πάρκο Μπακογιάννη στον Νόμο 751 Πανοράματος, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐο.

Σκοπός είναι, σύμφωνα με τον δήμο, να διοργανωθούν αγώνες από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη σε όλες τις γειτονιές που θα μοιάζουν με γιορτή του μπάσκετ και όχι με αυστηρά οργανωμένα παιχνίδια. Με πρωταρχικό στόχο Την ευχαρίστηση του παιχνιδιού και την αίσθηση της ελευθερίας που αυτό προσφέρει και όχι τη νίκη αυτή καθαυτή.

Για τον λόγο αυτό δημιουργείται  σε κάθε γειτονιά μια κυψέλη επικοινωνίας ώστε να μεταδοθεί σε όλα τα νέα παιδιά του δήμου μας το πραγματικό νόημα του αθλητισμού ο οποίος αποτελεί κοινωνικό αγαθό που πρέπει να προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ