Skip to main content

Δ. Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες σε 420 άνεργους από το Γραφείο Εργασίας

Το Γραφείο Εργασίας του Δ. Θεσσαλονίκης λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης»

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των ανέργων της ευρύτερης περιοχής του Πολεοδομικού Συγκροτήματος καθώς από τις 26 Ιανουαρίου 2015, το Γραφείο Εργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 420 άτομα.

Το Γραφείο Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων». Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν στην πληροφόρηση και συμβουλευτική ανέργων καθώς και στην υποστήριξη εργαζομένων στα πεδία της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης.

Ημερίδα με θέμα «Δικτύωση για την απασχόληση στην τοπική κοινωνία»  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, από τις 10.00 έως τις 15.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος) από το Γραφείο Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος φορείς της πόλης με τους οποίους έχουν αναπτυχθεί συνεργασίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας και θα παρουσιαστούν οι άξονες των συνεργειών σε τοπικό επίπεδο, των πολιτικών απασχόλησης και της δημιουργίας και λειτουργίας δικτύων.