Skip to main content

Δ. Θεσσαλονίκης: Σχέδιο για 24ωρη φύλαξη στη Νέα Παραλία-Κάμερες στα Κοιμητήρια

Ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά σε ενιαίο διαγωνισμό για τη φύλαξη σημείων και περιοχών όπου καταγράφονται βανδαλισμοί και κλοπές.

Στην 24ωρη φύλαξη της Νέας Παραλίας σχεδιάζει να προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα βανδαλισμού και κλοπών που σημειώνονται κυρίως στο παραλιακό μέτωπο.

Περιπολίες από άντρες ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι πραγματοποιούνταν εδώ και χρόνια στη Νέα Παραλία επί διοίκησης Μπουτάρη. Η φύλαξη, ωστόσο, γινόταν μόνο τις βραδινές ώρες από τις 22.00 μέχρι τις 06.00 το επόμενο πρωί.

Πλέον η δημοτική αρχή, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας σχεδιάζει να υπάρχει φύλαξη του υπαίθριου και πολύπαθου χώρου της Νέας Παραλίας όλο το 24ωρο.

Για τον σκοπό αυτό προχωρά σε ενιαίο διαγωνισμό για τη φύλαξη των χώρων. «Το θέμα είναι να υπάρχει φύλαξη όλες τις ώρες. Έγινε εργασία από τις υπηρεσίες και θα πάμε σε έναν ενιαίο διαγωνισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εκτός, όμως, από τη Νέα Παραλία η φύλαξη θα συνεχιστεί και στα Κοιμητήρια όπου παρατηρούνται κλοπές κάθε είδους. Στις σκέψεις μάλιστα είναι να τοποθετηθούν και κάμερες ασφαλείας στους χώρους των κοιμητηρίων.

Διαβάστε: Διέρρηξαν οχήματα δύο επιχειρηματιών στα Κοιμητήρια στη Θέρμη