Skip to main content

Δάκρυσε ο Αντετοκούνμπο μετά από τη βράβευση για τους top 75 στο NBA (vid)

Ο Greek Freak στο πλαίσιο του All Star Game μπήκε και επίσημα στους κορυφαίους 75 παίκτες στην ιστορία του NBA, δίπλα σε ιερά τέρατα όπως ο Τζόρνταν

Ένα βράδυ που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα ξεχάσει ποτέ. Θα θυμάται σε όλη του την ζωή. Ιστορία. Έγραψε ιστορία και απέδειξε πως το ταβάνι του είναι πλέον, μόνο ο ουρανός. Ο Greek Freak στο πλαίσιο του All Star Game μπήκε και επίσημα στους κορυφαίους 75 παίκτες στην ιστορία του NBA, δίπλα σε ιερά τέρατα όπως ο Μάικλ Τζόρνταν. Η διοργανώτρια αρχή για να γιορτάσει τα 75 έτη από την ίδρυσή της, δημιούργησε το «NBA 75», μία ομάδα που δεν θα έχανε ποτέ και από κανέναν.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Μάλιστα, θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη σχετική λίστα των κορυφαίων και στην συνέντευξη Τύπου λύγισε και δάκρυσε.

«Ακούς το όνομά σου. Και είσαι δίπλα τους, στέκεσαι ανάμεσά τους. Είναι τρομερό. Δάκρυσα. Φίλε, δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ! Είναι τρελό να είμαι ανάμεσά τους».

Η χειραψία με τον Τζόρνταν

Οι συγκινητικές και ξεχωριστές στιγμές για τον Γιάννη δεν ολοκληρώθηκαν εκεί. Για πρώτη φορά στην καριέρα του στο NBA είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί με τον καλύτερο όλων των εποχών. Τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά. Τον είχα δει μία φορά στην Σάρλοτ όταν παίζαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να του συστηθώ. Είχα ρωτήσει αν θα έρθει και μου είπαν ότι δεν ήταν εδώ, αλλά τότε τον είδα να βγαίνει στην παρουσίαση και έπαθα σοκ. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών».