Skip to main content

Δέματα αγάπης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για το ΚΚΠΚΜ

Τη δωρεά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων παρέλαβε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασιλική Νάκου

Σε μια αξιέπαινη προσφορά μεγάλης ποσότητας παιδικών ειδών και ρουχισμού, για τα παραρτήματα και τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ).

Τη σημαντική αυτή δωρεά για την κάλυψη άμεσων και καθημερινών αναγκών των παιδιών και όχι μόνο, περιθαλπόμενων, έκαναν οι εκπρόσωποι της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Μαγδαληνή Κιοσσέ, Μαρίνα Τσολάκη και Φωτεινή Τσελεμπόνη, συνοδεία του Β' Αντιπροέδρου της ΕΑΥΘ, Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη και άλλων εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ένωσης.

Τη δωρεά παρέλαβε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασιλική Νάκου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την αλληλεγγύη που επέδειξαν και που εκφράζουν με κάθε ευκαιρία οι αστυνομικοί, παράλληλα με το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν, ευχαριστώντας την αντιπροσωπεία της ΕΑΥΘ, για όλη αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης και παράδοσης του υλικού.