Skip to main content

Δεμουρτζίδης: Ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να μας δώσει 1 εκατ. για μελέτες

Αισιόδοξος ότι θα καρποφορήσουν οι χθεσινές δεσμεύσεις του Μητσοτάκη για το στρατόπεδο Παύλου Μελά εμφανίστηκε ο Δεμουρτζίδης.

Να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, περιμένει μετά τη χθεσινή συνάντηση, που είχε μαζί του, ο δήμαρχος του ομώνυμου δήμου, Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 τόνισε, ότι «όπως πήραμε 460.000 από την προηγούμενη κυβέρνηση για να κάνουμε τη μελέτη ανακατασκευής του συγκεκριμένου κτηρίου (σ.σ. στην οδό Λαγκαδά), ο πρωθυπουργός χθες δεσμεύτηκε, ότι θα μας δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνουμε μελέτες για 3-4 ακόμη κτήρια, όπου θα συμπεριλαμβάνεται και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού».

«Τα κτήρια πρέπει να αποδοθούν το συντομότερο, γιατί το κόστος ανακατασκευής μεγαλώνει», σημείωσε ο κ. Δεμουρτζίδης και πρόσθεσε, ότι γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν κτήρια και στο ΕΣΠΑ του 2021.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά, τόνισε, ότι «ο πρωθυπουργός ασχολήθηκε με τα μεγάλα προβλήματα και έδωσε κάποιες κατευθύνσεις», ενώ πρόσθεσε «έχω αποκομίσει την εντύπωση, ότι είναι τεχνοκράτης, που προσπαθεί αυτό, που λέει, να το κάνει».