Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο αρνητής πατέρας δεν πήγε σήμερα το παιδί στο σχολείο της Θέρμης

Ο πατέρας Γιάννης Σαρηγιαννίδης ήρθε στο σχολείο χωρίς το παιδί, λέγοντας ότι έπρεπε να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ όπως και τα άλλα τα παιδιά.

Χωρίς το παιδί έφτασε σήμερα στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης ο πατέρας αρνητής των self test, που εχθές δημιούργησε επεισόδιο, ζητώντας το παιδί του να κάνει μάθημα χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο έγγραφο του αποτελέσματος του self test.

Διαβάστε σχετικά Θέρμη: Επεισόδιο με πατέρα που ήθελε να μπει το παιδί του σε σχολείο χωρίς τεστ

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο ο αρνητής πατέρας από τη Θέρμη

Ο κ. Γιάννης Σαρηγιαννίδης ήρθε στο σχολείο χωρίς το παιδί, λέγοντας ότι έπρεπε να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ όπως και τα άλλα τα παιδιά.

«Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη σημαία. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ», τόνισε ο ίδιος.

Αναφορικά με τη σημερινή του παρουσία στο σχολείο σημείωσε πως «ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, η οποία έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί. Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας», ανέφερε ο πατέρας.

Χαρακτήρισε υποτιθέμενη την πανδημία και όπως είπε «είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Θέρμης Ναταλία Γκορλίτσα διέψευσε τον πατέρα αρνητή για την παρουσία του παιδιού του στην αίθουσα εχθές, καθώς όπως τόνισε «απομακρύνθηκε από τους συμμαθητές του σε απομονωμένο χώρο».

Η ίδια εξήγησε ότι ο μαθητής ήρθε σε δύσκολη θέση και τόνισε ότι ως σύλλογος στηρίζει τους εκπαιδευτικούς. «Η διευθύντρια μάς είπε ότι ο μαθητής ήρθε κανονικά με self test και μάσκα τις προηγούμενες ημέρες και εχθές δημιουργήθηκε μια κατάσταση που αν είχε πρόβλημα ο πατέρας του θα έπρεπε να την εκφράσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς», επισήμανε.