Skip to main content

Δένδιας για διαγραφή Μπογδάνου: Ενεργώ πάντα σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό

«Η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Απάντηση στα στελέχη της αντιπολίτευσης μετά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ δίνει με σημερινή τοποθέτησή του στο τουίτερ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του» είναι η κατηγορηματική δήλωση του Νίκου Δένδια απαντώντας σχετικά με την υποτιθέμενη πολιτική στόχευσή του και τους σκοπούς της άμεσης πολιτικής καταδίκης των δηλώσεων του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

«Η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» επισημαίνει ο υπουργός Εξωτερικών. Στις αναρτήσεις του στο τουίτερ, ο Νίκος Δένδιας αποδίδει τη φημολογία για τα δήθεν κίνητρα της απόφασής του να καταγγείλλει πολιτικά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει εικόνα εσωστρέφειας για την κυβέρνηση.

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών.