Skip to main content

Δενδροπόταμος: Έκρυβε 3 κιλά ηρωίνη- Ψάχνουν τον αρχηγό του κυκλώματος

Μία 31χρονη Ελληνίδα συνελήφθη εχθές το μεσημέρι στον Δενδροπόταμο - Αναζητείται αρχηγικό μέλος που οργάνωνε το κύκλωμα.

Στην αυτόφωρη σύλληψη γυναίκας - μέλους οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τρίτης 23 Ιουλίου, στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Πρόκειται για 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.



Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα είχε αναλάβει τον ρόλο της αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών, τα οποία απέκρυπτε σε διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ενώ έτερη 31χρονη ημεδαπή – αρχηγικό μέλος του κυκλώματος, που αναζητείται, είχε αναλάβει τον ρόλο της παραλαβής, μεταφοράς, απόκρυψης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 31χρονη γυναίκα, ενώ από την κατοχή και την οικία της κατασχέθηκαν:

6 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 143 γραμμαρίων και

1 κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις της.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.