Skip to main content

ΔΕΘ-Helexpo: Συζητήθηκε η ανάπλαση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης

Η επίσπευση των διαδικασιών για την αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων απασχόλησε τη συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΘ με τον Νίκο Παπαθανάση.

Το ζήτημα της ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπως και η επίσπευση των διαδικασιών για την αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων τέθηκαν επί τάπητος σήμερα στη συνάντηση που είχε σήμερα η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση στην Αθήνα.

Τη συνάντηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο υφυπουργός  στο twitter, επισημαίνοντας ότι συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Helexpo Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη και άλλα στελέχη, όπου συζήτησαν για το σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και τον προγραμματισμό για την τιμώμενη φέτος χώρα Γερμανία.

Επίσης σήμερα ο υφυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γ. Ραουνά, την αντιπρόεδρο κυρία Κ. Χριστίδου και τους Αλ. Καλόμοιρο και Ν. Παπαδάτο του Συνδέσμου εταιρειών συμβούλων μάνατζμεντ -ΣΕΣΜΑ και συζήτησαν για θέματα που σχετίζονται με την επίσπευση διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων.

Τέλος, ο υφυπουργός με το γενικό γραμματέα Πάνο Σταμπουλίδη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (Εiopa Εuropa) Gabriel Bernardino και συζήτησαν για θέματα ενημέρωσης και εποπτείας για την ουσιαστική προστασία των πολιτών.