Skip to main content

ΔΕΘ: Η... προφητική φωτογραφία του Μητσοτάκη για την αναγκαιότητα εμβολιασμού

Οι δύο εκπλήξεις που επιφύλασσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στον πρωθυπουργό, στην 85η ΔΕΘ, και το μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού

Δύο εκπλήξεις περίμεναν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο σταντ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στην 85η ΔΕΘ.

Κατά τη βόλτα του στα περίπτερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και τον ΙΣΘ, όπου ο πρόεδρος Νίκος Νίτσας τού δώρισε μία αναμνηστική μπλούζα με τη στάμπα «ΕμβολιάΖΩ», μία πολυετή καμπάνια του Συλλόγου για την αναγκαιότητα των εμβολίων, στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης του κοινού για τα οφέλη τους.

Αυτή ήταν η πρώτη έκπληξη... Η δεύτερη ήταν ένα μπάνερ που ήταν αναρτημένο στο σταντ του Συλλόγου και απεικόνιζε τον πρωθυπουργό στην 84η ΔΕΘ να κρατά έντυπο της εκστρατείας «ΕμβολιάΖΩ», δηλαδή προ πανδημίας του κορωνοϊού.

Η φωτογραφία αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κ. Μητσοτάκη, που έσπευσε σήμερα να τη δείξει σε όλους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η φωτογραφία αυτή, μην νομίζετε ότι είναι τωρινή, είναι πριν την πανδημία. Ήταν προφητική!». 

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για τη μάχη που δίνει στην αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ ζήτησε οι γιατροί να κάνουν τη διαφορά και να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

Δείτε βίντεο του ΙΣΘ από την επίμαχη επίσκεψη Μητσοτάκη στο σταντ του ΙΣΘ το 2019: