Skip to main content

Διαγωνισμός επετειακής αφίσας και λογότυπου από το Ν. Παπαγεωργίου

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή του Νοσοκομείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν όσες προτάσεις επιθυμούν.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 20 χρόνων λειτουργίας του, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκηρύσσει Διαγωνισμό Επετειακής Αφίσας και Λογότυπου, τα οποία θα συνοδεύουν όλο το φάσμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, καθώς θα χρησιμοποιηθούν σε έντυπα, αφίσες, banners κλπ.

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν έως την Πέμπτη 10/01/2019, στις 12:00, σε σφραγισμένο φάκελο χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα, με τον τίτλο «Για τον Διαγωνισμό Αφίσας και Λογοτύπου για τα 20 χρόνια του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου», που θα αποσταλεί στην διεύθυνση του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης, Νέα Ευκαρπία, ΤΚ 56403, προς το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Ο φάκελος θα πρέπει να περιλαμβάνει:

Α) Την πρόταση εκτυπωμένη και έγχρωμη

Β) Την πρόταση σε ηλεκτρονικό αρχείο

Γ) Έναν σφραγισμένο υποφάκελο όπου θα περιέχονται τα στοιχεία του αποστολέα και ο οποίος θα αποσφραγιστεί σε περίπτωση βράβευσης.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή του Νοσοκομείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν όσες προτάσεις επιθυμούν. Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά έπαθλα: 1.000 ευρώ ο πρώτος, 700 ευρώ ο δεύτερος και 500 ευρώ ο τρίτος.

Όλες οι προτάσεις θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Νοσοκομείο και τα έργα των δημιουργών θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Νοσοκομείου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2313323133.