Skip to main content

Διαγωνισμός υποτροφιών από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Speak

Ο διαγωνισμός που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας του στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινάει σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου.

Διαγωνισμό υποτροφιών διοργανώνει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK, με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας του στη Θεσσαλονίκη. 15 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από μία 4μηνη υποτροφία για εκμάθηση ξένης γλώσσας, σε ετήσια και ταχύρυθμα προγράμματα σπουδών.

Ο διαγωνισμός που θα κοινοποιηθεί με το hashtag #25yearsSPEAK μέσω του facebook, του site και των υπόλοιπων Social Media του SPEAK, θα ξεκινήσει σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πρέπει να απαντήσουν online σε ερωτήσεις σχετικές με τη γλώσσα και τον πολιτισμό άλλων χωρών. Όσοι απαντούν σωστά θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν υποτροφία. Κάθε μέρα θα κληρώνεται και μία υποτροφία για διαφορετική ξένη γλώσσα.

Όσοι ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό και τις υποτροφίες του SPEAK, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στα social media:

https://www.facebook.com/speak.school

https://twitter.com/speak_languages

https://www.instagram.com/speak.language.school/

https://speak.edu.gr/

Το SPEAK προσφέρει εδώ και 25 χρόνια τμήμα εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες, σε γλώσσες όπως: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Σουηδικά, Βουλγάρικα, Ρουμάνικα, Τσέχικα, Πολωνικά, Σέρβικα, Αλβανικά, Τούρκικα, Ρώσικα, Αράβικα, Κινέζικα, Κορεάτικα, Ιαπωνικά. Επίσης το SPEAK προσφέρει ταχύρυθμα τμήματα προετοιμασίας για πτυχία όπως IELTS, TOEFL, TOEIC, TIE, GMAT, καθώς και προγράμματα προφορικής εξάσκησης για όλες τις γλώσσες.