Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σε έξι δήμους σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν σήμερα σε περιοχές έξι δήμων της Θεσσαλονίκης από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι.

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου, σε δήμους τόσο της ανατολικής όσο και της δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά και του κέντρου, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, από τις 7:00 έως τις 9:00 προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις οδούς: Τσιμισκή από 137 έως 121 (μονά), εθνικής αμύνης-Νικ.Φωκά -Φιλ.εταιρίας (από το ύψος Τσιμισκή μέχρι Μανουσογιαννάκη), Θεοχάρη Ρωμανού, Μανουσογιαννάκη (μεταξύ Εθν. Αμύνης και Φιλικής Εταιρείας).

Επίσης, στον ίδιο δήμο, από τις 8:00 μέχρι τις 12:00, χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν καταναλωτές στην οδό καραολη και Δημήτριου από την πλατεία αντιγονιδων μέχρι τους αριθμούς 27 και 26 (μονά και ζυγά αντίστοιχα), Παπαζώλη από Πλατεία Αντιγονιδών μέχρι τη συμβολή των οδών Ολύμπου και Κωστή Παλαμά. Διακοπη ρεύματος θα υπάρξει και στην οδό Αντιγονιδων, στη γωνία με Καραολή και Δημητρίου, στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Από τις 8:00 έως τις 10:00 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση μεταξύ των δρόμων Ιωαννίνων και Πλαστήρα στη Σταυρούπολη του δήμου Παύλου μελά.

Παράλληλα, από τις 8:00 μέχρι τις 10:00 είναι προγραμμαρισμένη διακοπή ρεύματος στη στροφή Φιλύρου έως και είσοδος κοινότητας πεύκων, εκατέρωθεν του αντλιοστασίου στα Πεύκα.

Ακόμη, από τις 8:00 έως τις 10:45 χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνει η περιοχή Εύοσμου άνωθεν του Περιφερειακού, και συγκεκριμένα, οι δρόμοι Μακρυγιάννη, Ιππολύτης, Βάρναλη, Ρίτσου, Αναγεννήσεως, Άρη Κων/νιδη και πέριξ των δρόμων αυτών καθώς και οι Καΐσης, Μπαξεβανου, Πασκαλούδης και Ραπτοπούλου στον δήμο Κορδελιού - Εύοσμου.

Επίσης, από τις 8:00 έως τις 11:30 χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές στη Θέρμη και συγκεκριμένα στην περιοχή του ξενοδοχείου ΗΥΑΤΤ συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών στην Εxpress Service, Pinewood School, Newrest Hellas, Mονάδα ηλικιωμένων Fροντίζω, κ.α. καθώς επίσης και οι καταναλωτές που βρίσκονται στη BIΠΕ Ν. Ραιδεστού (έναντι κόκα κόλα), συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτών: FARCOM, IΚOPLAST, ΝΕΟΠΛΑΣΤ, ΕΛΛΗΝ. ΕΤΑΙΡ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, κ.α.

Στη συνέχεια, από τις 9:00 έως τις 11:00 διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη στην Ευκαρπία του δήμου Παύλου μελά πέριξ των δρόμων εγνατιας 12, 14, 16, 18 και Αφροδίτης 15.

Τέλος, από τις 12:30 έως τις 14:30 θα διακοπεί το ρεύμα στη ΒΙΠΕΘ στην 7η παράλληλο οδό, στον δήμο δέλτα.