Τρίτη 18 Μαΐου 2021
x

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει τρεις διακοπές της ηλεκτροδότησης για τεχνικές εργασίες - Πότε εκτιμάται η αποκατάσταση του ρεύματος.

Τρεις διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει για σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου, ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8 το πρωί έως τις 11 το πρωί καταναλωτές στα όρια των δήμων Θεσσαλονίκης και Νεάπολης Συκεών και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Άνω Πόλης και τις οδούς Επταπυργίου, Αγαθαγγέλου, Ακροπόλεως, Στεργίου Πολυδώρου, Κλαυθμώνος, Παλικαρίδη, Πελοπίδα και την Ιερά Μονή Βλατάδων.

Διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και στις Συκιές και συγκεκριμένα στις οδούς Ελ.Βενιζέλου 30 - 32 - 36 - 27 - 29 και δτο στενό δρομάκι Κορίνθου (πλησίον της οδού Ελ.Βενιζέλου). Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.

Τέλος, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι καταναλωτές στην Περαία του δήμου Θερμαϊκού και συγκεκριμένα στον οικισμό Καλλιθέας στους Νέους Επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων των αρδευτικών και των αντλιοστασίων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ