Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης - Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν σήμερα καταναλωτές σε Νεάπολης, Συκιές και Ασβεστοχώρι.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ στις Συκιές η διακοπή θα σημειωθεί από τις 8.00 έως τη 1 και περιλαμβάνει τις οδούς: Ελ.Βενιζελου 30 – 32 – 34- 36 – 15 έως 29 και τα στενά δρομάκια Κορίνθου (πλησίον της οδού Ελ.Βενιζέλου) και Μακρή και Φ. Κατσάρη. Η διακοπή θα διαρκέσει για δύο ώρες σε κάθε οδό.

Στη Νεάπολη δεν θα έχουν ρεύμα από τις 8.00 έως τη 1 στην οδό 28ης Οκτωβρίου και στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Ανδ. Παπανδρέου.

Τέλος, από τις 12:30 μέχρι τις 15:00 χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή του Ασβεστοχωρίου, στο τμήμα Μικρό Πανώρι, Γήπεδο.

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων.

Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ