Skip to main content

Διακοπή κυκλοφορίας από αύριο σε Γεωργικής Σχολής και Εθν. Αντιστάσεως λόγω ασφαλτόστρωσης

Οι έκτακτες ασφαλτικές εργασίες θα γίνονται από Πέμπτη έως Τρίτη μόνο κατά τις βραδινές ώρες. Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος θα γίνουν από αύριο στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Αεροδρομίου, στο τμήμα των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από συνεργεία της Περιφέρειας.

Ειδικότερα:

Κατά τις ημέρες Πέμπτη & Παρασκευή (Α ΦΑΣΗ):

1.Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την οδό Μ. Αντύπα έως την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

2.Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μ. Αντύπα, Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών και Ποσειδώνος.

Κατά τις ημέρες Δευτέρα & Τρίτη (Β ΦΑΣΗ):

1.Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο (έξοδο πόλης) της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Μ. Αντύπα.

2.Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς έξοδο πόλης θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών.

Από την τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις  πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.