Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή σε τμήματα της Εγνατίας

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας οι έκτακτες εργασίες στην οδό Εγνατία την Κυριακή θα έχουν 24ωρη διάρκεια. Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της οδού Εγνατίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή από τις 7.00 το πρωί από την Αττικό Μετρό Α.Ε. / Κοινοπραξία Μετρό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας οι έκτακτες εργασίες θα έχουν 24ωρη διάρκεια. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω έκτακτων εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου έως τη συμβολή της με την οδό Πρασακάκη.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας από τη συμβολή της με την οδό Κεραμοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατίας (ρεύμα προς ανατολικά).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται με προσωρινή αμφιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς δυτικά.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.
 
Η Τροχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.