Skip to main content

Διάκριση Ellinair στο Συνέδριο Marketing Αεροπορικών του ΔΑΑ

Ταχύτερα Αναπτυσσόμενης Εταιρεία στην Αγορά του Εσωτερικού αναδείχθηκε η Ellinair, που το 2018 ξεπέρασε το φράγμα του 1 εκατ. επιβατών

Τη διάκριση της «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενης Εταιρείας στην Αγορά του Εσωτερικού» απέσπασε φέτος η Ellinair, στην 20ή τελετή απονομής βραβείων του αναγνωρισμένου στον αεροπορικό χώρο Συνέδριου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «για την Ellinair, που φέτος προσθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A320 στον στόλο της, η τιμητική αυτή διάκριση, έρχεται να επιβραβεύσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις επιχειρηματικές ενέργειες και τη στρατηγική ανάπτυξης, που η εταιρία έχει χαράξει και ακολουθεί».

Το 2018 η Ellinair ξεπέρασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου επιβατών, ενώ η ανοδική πορεία ανάπτυξής της, στοχεύει στην αναγνώρισή της ως την πλέον ανταγωνιστική επιλογή αερομεταφοράς, στη συνείδηση των Ελλήνων, σημειώνεται στην ενημέρωση.

Η εκπροσώπηση της εταιρείας φέτος ήταν γυναικεία υπόθεση καθώς στο Συνέδριο παρευρέθησαν οι: Νατάσα Τζίκου – Senior Marketer, Όλγα Αγγελοπούλου- Sales& Commercial Executive και Ελένη Αντωνοπούλου Station Manager στο Αεροδρόμιο των Αθηνών.