Skip to main content

Νομικός σύμβουλος 24χρονης: Απαράδεκτο να μην έχουν βγει ακόμα οι τοξικολογικές εξετάσεις

Ο δικηγόρος έκανε λόγο για οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας, με διεθνείς διαστάσεις, όπως επιβεβαιώνει η κινητοποίηση των κυπριακών αρχών

Αιχμές κατά των ελληνικών αρχών για απουσία αντανακλαστικών άφησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς σε δηλώσεις του αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

«Θέλετε να ανοίξουν στόματα; Πώς θα ανοίξουν ότι τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα; Όταν υπάρχει κοπέλα που απειλήθηκε μέσα στο τμήμα; Θα έρθει η άλλη με τέτοιο κλίμα και τέτοιες καθυστερήσεις να καταγγείλει βιασμό; Αστειεύεστε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διαλυνάς.

Ο κ. Διαλυνάς παρέχει προς το παρόν νομικές συμβουλές στην 24χρονη αλλά δεν έχει αναλάβει επισήμως την υπόθεση.

Ο ίδιος επέκρινε το γεγονός ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης δεν έχουν βγει μετά από 20 μέρες, διαψεύδοντας τα όσα ακούστηκαν ότι θα απσταλούν στην Ελβετία.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος πίσω από τον βιασμό της κοπέλας, κάτι το οποίο ερευνούν και οι αρχές μετά από εισαγγελική παρέμβαση, ο δικηγόρος είπε πως «υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κορίτσια, τα οδηγούν εκεί που πρέπει να τα οδηγήσουν, δηλαδή στα κλαμπάκια εδώ και εκεί. Τζάμπα ποτά, μεγάλη ζωή, ωραία ζωή και μετά έρχεται η κόκα και μετά η εξάρτηση και η πορνεία», σημείωσε.

Παράλληλα, επανέλαβε τα περί οργανωμένου κυκλώματος μαστροπείας, που έχει διεθνείς διαστάσεις, όπως επιβεβαιώνει η κινητοποίηση των κυπριακών αρχών που εξετάζουν τις παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται και με τη Μεγαλόννησο.