Skip to main content

Το μήνυμα του νέου προέδρου του ΣΕΒΕ: Το ελληνικό brand συνώνυμο της ποιότητας

Ο Συμεών Διαμαντίδης τονίζει ότι ο ΣΕΒΕ θα καταβάλλει ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες για την αποτελεσματική προώθηση των ελληνικών εξαγωγών

Την υπόσχεσή του για την αποτελεσματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο γνωστοποίησε ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ, Συμεών Διαμαντίδης.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την εκλογή του, ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές και τονίζει πως «το ελληνικό brand name είναι πλέον συνώνυμο με την ποιότητα».

«Τελικά η εξωστρέφεια είναι σαν την ελιά, που ποτέ δεν ρίχνει τα φύλλα της ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα και το αποδεικνύει το ετήσιο ρεκόρ αύξησης των εξαγωγών κάθε χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας για την εκλογή μου ως Προέδρου του ΣΕΒΕ (Σύνδεσμος Εξαγωγέων). Θα προσπαθήσουμε εγώ και το ΔΣ με όλες μας τις δυνάμεις, μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας, για την αποτελεσματική προώθηση των εξαγωγών σε όλο τον κόσμο.Το ελληνικό Brand Νame είναι πλέον συνώνυμο με την ποιότητα. Τελικά η εξωστρέφεια είναι σαν την ελιά, που ποτέ δεν ρίχνει τα φύλλα της ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα και το αποδεικνύει το ετήσιο ρεκόρ αύξησης των εξαγωγων κάθε χρόνο»