Skip to main content

Διαμαρτυρία εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης για ΜΑΠ και δεδουλευμένα (φωτο)

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας - Συναντήθηκαν με τον γγ του δήμου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης, έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου τους.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν μεταξύ άλλων τη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας, όπως και να αποζημιωθούν για τα δεδουλευμένα των ετών 2017-2021, τονίζοντας πως αυτό έχει γίνει και σε άλλους δήμους της χώρας.

Παράλληλα επιθυμούν «την άμεση πληρωμή δεδουλευμένων εξαιρέσιμων και νυχτερινών από τον δήμο Θεσσαλονίκης», καθώς, όπως αναφέρουν, μένουν έως και τρεις μήνες απλήρωτοι.

Οι εργαζόμενοι είχαν επικοινωνία και έθεσαν τα ζητήματά τους με τον γενικό γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Λιακόπουλο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Λεκάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε χθες διαγωνισμό -ύψους άνω των 1,2 εκατ. ευρώ- για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, μέσω του οποίου για πρώτη φορά θα καλυφθούν οι ανάγκες εργαζομένων σε 22 διευθύνσεις.