Skip to main content

Διαμαρτυρία για την άσχημη κατάσταση του ΟΑΣΘ (φωτο)

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών ανέβηκε στα γραφεία του ΟΑΣΘ για να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Οργανισμού.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις συνθήκες που επικρατούν στην αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΣΘ από την Πρωτοβουλία Εργαζομένων, Φοιτητών και Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες.

«Μια ανθρώπινη, φθηνή, ασφαλής αστική συγκοινωνία» ζητάει η πρωτοβουλία, όπως τόνισε το μέλος της Πρωτοβουλίας, Φωτεινή Σαλονικίδου.

«Μετακινούμαστε σε άθλιες συνθήκες με αποτέλεσμα να καταρρέει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια», τόνισε από πλευράς του ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων «Συσπείρωση», Βασίλης Παρτάλης. Ο ίδιος μάλιστα συμπλήρωσε ότι τώρα που ο καιρός χαλάει και θα κλείνουν τα παράθυρα «τα λεωφορεία θα είναι μία υγειονομική βόμβα γιατί ο ένας θα είναι κολλητά πάνω στα χνώτα του άλλου».

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών ανέβηκε στα γραφεία του ΟΑΣΘ για να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιώργο Σκόδρα, εκφράζοντας τα αιτήματα για αύξηση δρομολογίων και αξιοπρεπή μετακίνηση.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία είχε πραγματοποιήσει διαμαρτυρία και την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο σημείο.