Skip to main content

Στα Δικαστήρια οι διανομείς φαγητού για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου τους

Ήρθαμε να στηρίξουμε τον συνάδελφο διανομέα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον εργοδότη του, λένε οι διανομείς φαγητού και μέλη του συνδικάτου.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιούν διανομείς φαγητού και μέλη του συνδικάτου επισιτισμού - τουρισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης καθώς σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση συναδέλφού τους που ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότή του τη Δευτέρα στην πλατεία Αμπελοκήπων.

«Ήρθαμε να στηρίξουμε τον συνάδελφο διανομέα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον εργοδότη του. Αυτές οι πρακτικές δεν θα περάσουν, πρέπει να σταματήσουν», τόνισε στη Voria.gr ο Βασίλης Κεφαλάς, μέλος της διοίκηση του συνδικατου τουρισμού επισιτισμόυ.

Από πλευράς του, ο επικεφαλής του Συνδικάτου Επισιτιστικού Τομέα Κυριάκος Τσιαούσης σημείωσε πως υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις βίας αλλά και περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από την εργοδοσία τα οποία λόγω της φύσης τους συχνά δεν καταγγέλλονται από τα ίδια τα θύματα. Πρόσθεσε ακόμα πως το συνδικάτο θα ζητήσει από τις εργοδοτικές ενώσεις να πάρουν θέση και επιφυλάσσεται για πιθανή συνέχεια κινητοποιήσεων ανάλογα με τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Αμπελοκήπων όπου μοιράστηκαν φυλλάδια.